3 крак

АТОС

ВИЛА ЏУЛИ 1- ЈЕРИСОС

10% ПОПУСТ ЗА РАНА УПЛАТА ДО 31 МАРТ   Јерисос Вила Џули 1   Јерисос е едно од најголемите туристички места

ВИЛА ЏУЛИ 2 - ЈЕРИСОС

10% ПОПУСТ ЗА РАНА УПЛАТА ДО 31 МАРТ Јерисос Вила Џули 2   Јерисос е едно од најголемите туристички места на

ВИЛА БИЛИС - ЈЕРИСОС

10% ПОПУСТ ЗА РАНА УПЛАТА ДО 31 МАРТ Лето 2021 Јерисос Вила"Билис" Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот

ВИЛА KOKI - ЈЕРИСОС

50 метри од  ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Ситонија.Има прекрасна долга песочна плажа  која

ВИЛА SOULA - ЈЕРИСОС

50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која