Острови

Вила AFRODITI- Нидри

Вила Афродити, Нидри, Лефкада Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој  се наоѓа јужно од Крф и североисточно од Кефалонија,

АГ.НИКИТАС – СПИРОС

Вила Спирос – Агиос Никитас, Лефкада Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој се наоѓа јужно од Крф и североисточно

НИКИАНА – ПОРТО ФИНО

Вила Порто Фино, Никиана, Лефкада КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА во 2020 година Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој се наоѓа јужно