11Октомври

11-ти Октомври во ИСТАНБУЛ

Истанбул е единствен град во светот сместен на два континента Европа и Азија. Истанбул

11-ти Октомври БЕЛГРАД-НОВИ САД-ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА-СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ-ФРУШКА ГОРА

2 Ноќевања со појадок+ превоз  08.10.2021 – Состанок со групата во 23:45 од спортска

11-ти Октомври во САРАЕВО – Мостар – Вишеград – Мокра Гора

08.10.21 Поаѓање за Сараево во 22 ч преку граничниот премин Табановце па низ Србија

11-ти Октомври Кападокија со Анкара 3ПП +1НПП – Магија и мистика

Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е, во бел камен и

САНТОРИНИ-11.ОКТОМВРИ

Монденски, незаборавен, традиционален...остров кој ќе ве остави без здив, најромантичниот остров на светот
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Препорачајте не