Неа Флогита / Неа Плагија

Villa “VULA” – Неа Флогита

Вила “Vula” се наоѓа на 100m од плажа пред стадионот во Неа Флогита. Вилата располага со апартмани

Villa “ZORBAS” – Неа Флогита

Вила “Zorbas” се наоѓа на сама плажа во центарот на Неа Флогита. Вилата располага со апартмани со

Вила “CASA BELLA” – Неа Флогита

Вила "Casa Bella", се наоѓа во центарот на Флогита, на 50m од плажа. Располага

ВИЛА КАТЕРИНА ЛУКС – Неа Флогита

Вила Катерина лукс е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вилите Марија и Корфу,веднаш

ВИЛА ЛИТЦА – Неа Флогита

Вила Литца е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вила Корфу, и на околу 70 м.

ВИЛА МАРИА – Неа Флогита

Вила МАРИА е лоцирана во центарот на Неа Флогита,во близина хотел Корфу, и на околу 50
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Препорачајте не