Паралија

Вила “EFI” – Паралија

Вила “EFI” е лоцирана на само 20m од песочната плажа во центарот на Паралија, на 100m

Вила “FIORI” – Паралија

Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралија и на околу 200m

Вила “АТИНА” – Паралија

ПАРАЛИА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и претставува
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Препорачајте не