Вила "IDI" - Валона

Вила „IDI“ се наоѓа на околу 80-90м од градската песочна плажа на Валона и на почетокот на шеталиштето покрај плажа, исполнето со дрвореди од

Вила "CAMELLIA" - Валона

Вила „Camellia“ се наоѓа на 200м од градската песочна плажа на Валона и во непосредна близина на шеталиштето покрај плажа, исполнето со дрвореди од палми и многу

Апартмани Ромина – Саранда

Ромина апартмани, Бкат, се наоѓаат  во Саранда, лоцирани на одлична локација на само 100м од плажата Калемис. Апартманите се опремени

Вила Рошела – САРАНДА

Вила Рошела Саранда А кат – (10 м од море) е сместена во најатрактивниот дел од Саранда, во непосредна близина на плажата

ВИЛА АЛВИН - САРАНДА

Вила Алвин - Саранда Саранда е град во Jужна Албанија, сместен покрај брегот на Јонското Море. Претставува еден од најважните

ВИЛА КЛЕА - КСАМИЛ

Вилата Клеа се наоѓа во Ксамил,  на 350 метри оддалеченост од плажата Bela Vista и 15 мин од центарот на

ВИЛА ДИАМАНТ - КСАМИЛ

Вила Диамант е лоцирана во Ксамил во самиот центар, веднаш до супер маркетот Алфа. Најблиската плажа е Бора Бора и

ВИЛА КЛАРА - КСАМИЛ

Вила Клара се наоѓа на 80 метри од преубавата песочна плажа и на 200 метри од центарот на Ксамил. Најблиската

ВИЛА САЛА – КСАМИЛ

Вила Сала лоцирана во Ксамил се наоѓа на 200м од плажа, до плажа има 5мин пешачење,располага со двор и 3

ВИЛА ВЕЛАЈ- Ксамил

Вила Велај е лоцирана во Ксамил на 400м оддалеченост од плажа, или само 7мин пешачење. Вилата има сопствен двор кој

Вила "Alex" - Ксамил

Во 2017 година започнавме да ја продаваме вила Алекс и сите термини беа исполнети со задоволни клиенти. 2018 и 2019

Вила "Hristo" - Ксамил

Во 2017 година започнавме да ја продаваме вила Алекс и сите термини беа исполнети со задоволни клиенти. 2018 и 2019