Организиран превоз на релација

Битола – Банско – Битола

Битола – Сандански – Битола

поаѓање секои ЧЕТВРТОК и НЕДЕЛА

освен периодот околу новогодишните празници

 

Цена: 30€ – за возрасни

Цена: 20€ – за деца од 2 до 10 години

 

Од Битола во 05:00 час

Од Банско во 13:00 час. по локално време

 

Патниците се оставаат до најблиското приступачно место до хотелот

Ноќи Поаѓање Враќање
2 ноќи 08.12.17 10.12.17
4 ноќи 10.12.17 14.12.17
3 ноќи 14.12.17 17.12.17
4 ноќи 17.12.17 21.12.17
3 ноќи 21.12.17 24.12.17
5 ноќи 24.12.17 29.12.17
4 ноќи 29.01.18 02.01.18
5 ноќи 02.01.18 07.01.18
4 ноќи 07.01.18 11.01.18
3 ноќи 11.01.18 14.01.18
4 ноќи 14.01.18 18.01.18
3 ноќи 18.01.18 21.01.18
4 ноќи 21.01.18 25.01.18
3 ноќи 25.01.18 28.01.18
4 ноќи 28.01.18 01.02.18
3 ноќи 01.02.18 04.02.18
4 ноќи 04.02.18 08.02.18
3 ноќи 08.02.18 11.02.18
4 ноќи 11.02.18 15.02.18
3 ноќи 15.02.18 18.02.18
4 ноќи 18.02.18 22.02.18
3 ноќи 22.02.18 25.02.18