ЦРНА ГОРА

Вила Лана – Сутоморе

Лето 2021 – Сутоморе – Црна Гора Вила Лана се наоѓа во мирниот дел на Сутоморе и на 300 метри

БУДВА ЛЕТО 2021

Будва, бисер на Јадранот, центар на медитеранскиот туризам. Место каде се вкрстени влијанијата на истокот и западот, хеленската и римската

ВИЛА ПАЛМА - БЕЧИЧИ

БЕЧИЧИ е познато летувалиште кое се наоѓа на 4км од центарот на Будва. Карактеристично по неговата долга и широка песочна

ВИЛА СКАУТ - СУТОМОРЕ

уристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранското крајбрежје. Со својата долга

ВИЛА ЕКСКЛУЗИВ - СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранското крајбрежје. Со својата долга

ВИЛА ВУКМАНОВИЌ – Будва

Будва е нај атрактивното место на Јадранскиот брег. Будва изобилува со долги песочни плажи со вкупна должина од 25 км.

Вила ” Ангела ” И Вила ” Бонита ” – Будва

ЦРНА ГОРА – ЛЕТО 2021 БУДВА Во срцето на Јадранскиот брег на Црна Гора ве чека Будва – бисерот на ривиерата, со

Вила ”ШИШЕВИЌ” – БУДВА

ЦРНА ГОРА – ЛЕТО 2021 БУДВА   Во срцето на Јадранскиот брег на Црна Гора ве чека Будва – бисерот на ривиерата,