3 крак

АТОС

ВИЛА TAKIS & MARIA - Јеросис

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација

ВИЛА KLEOPATRA - Јеросис

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација

ВИЛА SOULA - Јеросис

50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која

Куќа “Kostas” - Јеросис

 10% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на патување за резервации заклучно со

Куќа “Evangelia” - Јеросис

 15% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на патување за резервации заклучно со

Куќа “Atina” - Јеросис

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од  3000 жители има долга, песочна

Куќа “Billys” - Јеросис

 7% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на патување за резервации заклучно со

Куќа “Tzouli 2” - Јеросис

 15% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на патување за резервации заклучно со

Куќа “Tzouli 1” - Јеросис

 10% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на патување за резервации заклучно со

Vila Maria Pashalidou - Неа Рода

Вилата„Maria Pashalidou“ е лоцирана во непосредна близина на строгиот центар,на само 20 метри од плажата во Неа Рода, на третиот крак Атос. Во вилата располагаме со трoкреветни апартмани

Vila Vaia - Јерисос

илата „Vaia“ се наоѓа на само 120 од плажата во централниот дел на Јерисос, на третиот крак Атос. Апартманите се наоѓаат на

Vila Maria - Јерисос

Вилата „Maria“ се наоѓа на само 80 од плажата во централниот дел на Јерисос. Апартманите се наоѓаат на втор спрат од вилата. Сите се опремени со кујни кои се целосно издвоени од спалните