Пиреа

ВИЛА АДОНИС - НЕИ ПОРИ

НЕИ ПОРИ – едно од најурбанизираните места во Пиериа, идеално за фамилијарен одмор. Основни карактеристики на Неи Пори се долга и

VILLA ANASTASSIOS - НЕИ ПОРИ

Вилата ANASTASIOS се наоѓа на оклу 150 метри од песочната плажа, во убаво уреден двор веднаш до Вилата Магас. Нејзината

ВИЛА "MEDITERAN"

Вила “MEDITERAN” се наоѓа во близина на луна паркот во Неи Пори, во првиот ред до плажа. Располага со убаво уредени

VILA MAGAS - НЕИ ПОРИ

Вилата MAGGAS се наоѓа на околу 150 метри од песочната плажа во Неи Пори, во мал но убаво уреден двор.

ВИЛА "GIOTA" - НЕИ ПОРИ

Вила “GIOTA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на околу  100m од плажа, Располага со апартмани

VILA ELSA - НЕИ ПОРИ

Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m од плажа, во близина на хотел Олимпик

VILLA VASO - ЛЕПТОКАРИЈА

Villa Vaso се наоѓа во средишниот дел на Лептокарија во близина на плоштадот, зелениот парк и пешачката зона на градот.

ВИЛА КАЛИАМБОС - ЛЕПТОКАРИЈА

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија

ВИЛА АТРИУМ - ЛЕПТОКАРИЈА

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија

ВИЛА ТОМАС - ЛЕПТОКАРИЈА

Вила THOMAS „B“ категорија – се наоѓа на десната страна од местото, на 100 м. од главната улица, веднаш до плажа.

VILLA FILIPOS - ЛЕПТОКАРИЈА

Вилата FILIPOS се наоѓа во централниот дел на Лептокарија, во непосредна близина на вилата Ерато. Вилата е оддалечена на само

VILA DIMA - ЛЕПТОКАРИЈА

Студијата DIMA, се наоѓаат на високото приземје од истоимениот објект во Лептокарија на само триесетина метри од градската и песочна

ВИЛА VANGELIS - ЛЕПТОКАРИЈА

Вила “VANGELIS” се наоѓа на 150m од плажа, веднаш до хотел "Eleni" под главиот пат и пругата во центар на

VILA ELEFTERIA - ОЛИМПИК БИЧ

Вила Елефтериа се наоѓа наспроти вила Акрополис во Олимпик Бич, на околу 150м од плажа, во убаво уреден двор. Од нејзините 

ХОТЕЛ ПАНТЕОН - ОЛИМПИК БИЧ

Хотел “Pantheon” е лоциран на сама плажа во Олимпик Бич. Стилно опремените студија со директен поглед на море/плажа и новиот

ОРФЕАС - ПАРАЛИА

На 70 км од Солун се наоѓа  Паралија- едно од најпознатите и најпосетувано летувалиште во Грција. Посебно се препорачува за

ВИЛА FIORI- ПАРАЛИА

Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралија и на околу 200m од црквата. Располага со

ВИЛА SAVVIDIS - ПАРАЛИА

Вила “SAVVIDIS” е една од ретките луксузни вили во Паралиа, лоцирана на само 20m од прекрасната песочна плажа во центарот