Автобуски

АТИНА НОВА ГОДИНА

Сунион – Пиреа – Микена – Пелопонез 1 ден 30.12.2022 Поаѓање во 21.00 часот од Прилеп, преку

БЕЛГРАД НОВА ГОДИНА

31.12.22 Поаѓање за Белград од пред агенција во 00.30 ч. Патот води преку граничниот

БУДВА – ДУБРОВНИК – ТИВАТ – КОТОР

1 ден: 30.12.2022 год. Поаѓање за Будва од Скопје на паркингот кај хотелот Вип

ЗЛАТИБОР НОВА ГОДИНА

ЗЛАТИБОР (Со посета на Сирогојно, Ел Пасо, Дрвенград,Врњачка Бања)   Прв ден: 29.12.2022 (Четврток) Тргнување

Истанбул – Нова Година (3ноќи)

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА Највеличествениот град на светот, град кој живее 24 часа, единствениот Истанбул.

ПАРИЗ Нова Година

Париз - градот на Светлината, препознатлив по Ајфеловата Кула, најубавата авенија Шанзелизе, музејот

РИМ-НЕАПОЛ-ТИВОЛИ-НОВА 2023

Зошто Рим е толку посебен?  „Вечниот град“ изобилува со античка историја, од Колосеумот

САРАЕВО НОВА ГОДИНА

Мостар – Вишеград – Мокра Гора 30.12.2022 Поаѓање за Сараево во 20.00ч. преку граничниот премин

СОКОБАЊА НОВА ГОДИНА

Сокобања е туристичко место кое се наоѓа во југоисточна Србија во подножјето на