Автобус

АНКАРА-КАПАДОКИЈА-БУРСА 01-07.05.24

01.05.2024 Поаѓање во 12.00час. од пред Бран,преку Грција,ноќно возење со попатни одмори. 02.05.24 Пристигнување во Анкара во

Будимпешта за Велигден

Будимпешта – престолнината на Унгарија на брегот на Дунав, со право се смета

Венеција/Милано/Верона/Сирмионе/Трст за Велигден – 3 ноќи

Венеција, градот на вода и бисерот на Јадранското море. Дестинација која би требало

Венеција/Милано/Верона/Трст за Велигден

Венеција, градот на вода и бисерот на Јадранското море. Дестинација која би требало

ИСТАНБУЛ Велигден 2 ноќи

Истанбул за Велигден- 2 ноќи Уживајте во градот на два континента, прекрасниот Босфор

ИСТАНБУЛ Велигден 3 ноќи

Уживајте во градот на два континента, прекрасниот Босфор за Велигден. Истанбул ќе ве

Крф за Велигден

Термин: 02.05 – 06.05 ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070/338-870, 070/338-857, 02/3110-880 Едно од најубавите

Милано / Лугано / Комо / Верона за Велигден

Милано, еден од најголемите градови во Италија. Лоциран во рамнината Ломбардија, во близина

Прага / Дрезден / Виена за Велигден

Прага – град од бајките, историски и културен симбол на Европа. Овој магичен

Тоскана за Велигден

Тоскана многумина ја сметаат за најубавиот дел од Апенинскиот Полуостров поради нејзините 120