8avionski

Дубаи 8МИ МАРТ

04.03.2024 - Состанок на групата на пред хотел Вип во 08:00 часот. Организиран трансфер

КИПАР 8ми Март

КИПАР е островска држава во Средоземното море, а такму влијанитео на средоземната медитеранска

Мадрид 8ми Март

Мадрид, централниот и главен град на Шпанија, град на елегантни булевари, големи и

Милано 8ми Март

Историски и модерен, космополитски центар, Милано е најдобриот избор за доживување на вистинската

Париз 8ми Март

Сместен на северот од Франција на реката Сена, Париз ја заслужува репутацијата на

Рим 8ми Март

Вечниот град -  РИМ   Авион / 4 дена / 3 ноќевања   Рим, не бил

ТОСКАНА 8ми Март

15 март (петок)                                               СКОПЈЕ – БОЛОЊА - ФИРЕНЦА Состанок  на група на

ШВАЈЦАРИЈА 8ми Март

20 март               Скопје – Базел - Цирих Состанок на групата во 08.30 часот на