8март

АЗУРЕН БРЕГ (НИЦА – КАН – СВ. МАРГАРИТА – АНТИБ – СЕН ТРОПЕ – ФРАГОНАРД – МОНАКО – МОНТЕ КАРЛО)

Ве водиме на незаборавно патување со колоритни предели и неверојатно убави градови... Не

БЕЛГРАД 8МИ МАРТ

БЕЛГРАД: Сместен на вливот на реката Сава во Дунав, еден од најстарите градови во

БУДИМПЕШТА – ВИЕНА 8ми Март

БУДИМПЕШТА Убавицата на Дунав, формирана од двата града Будим и Пешта, со впечатлива архитектура

БУКУРЕШТ 8МИ МАРТ

07.03.2024 Поаѓање за Букурешт во 19 ч со автобус преку Софија, Русе. Ноќно возење

ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА 8.Март

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО   1.ДЕН (06.03.2024 – среда) БИТОЛА Состанок на групата на градската

Дубаи 8МИ МАРТ

04.03.2024 - Состанок на групата на пред хотел Вип во 08:00 часот. Организиран трансфер

ИСТАНБУЛ – 8 МИ МАРТ

Истанбул е единствен град во светот сместен на два континента Европа и Азија,чија историја

КИПАР 8ми Март

КИПАР е островска држава во Средоземното море, а такму влијанитео на средоземната медитеранска

Магичната Тоскана за 8 Март

Тоскана многумина ја сметаат за најубавиот дел од Апенинскиот Полуостров поради нејзините 120

Мадрид 8ми Март

Мадрид, централниот и главен град на Шпанија, град на елегантни булевари, големи и

Милано 8ми Март

Историски и модерен, космополитски центар, Милано е најдобриот избор за доживување на вистинската

Нови Сад – 8ми Март

1.Ден 07.03.2024 (Четврток) Состанок со групата на пред агенцијата во Прилеп во 21:45,