Албанија апартмани

Апартмани Ромина – Саранда

Ромина апартмани, Бкат, се наоѓаат  во Саранда, лоцирани на одлична локација на само

Вила “Alex” – Ксамил

Во 2017 година започнавме да ја продаваме вила Алекс и сите термини беа

Вила “CAMELLIA” – Валона

Вила „Camellia“ се наоѓа на 200м од градската песочна плажа на Валона и во непосредна близина на шеталиштето покрај

Вила “Hristo” – Ксамил

Во 2017 година започнавме да ја продаваме вила Алекс и сите термини беа

Вила “IDI” – Валона

Вила „IDI“ се наоѓа на околу 80-90м од градската песочна плажа на Валона и на почетокот

ВИЛА АЛВИН – САРАНДА

Вила Алвин - Саранда Саранда е град во Jужна Албанија, сместен покрај брегот

ВИЛА ВЕЛАЈ- Ксамил

Вила Велај е лоцирана во Ксамил на 400м оддалеченост од плажа, или само

ВИЛА ДИАМАНТ – КСАМИЛ

Вила Диамант е лоцирана во Ксамил во самиот центар, веднаш до супер маркетот

ВИЛА КЛАРА – КСАМИЛ

Вила Клара се наоѓа на 80 метри од преубавата песочна плажа и на

ВИЛА КЛЕА – КСАМИЛ

Вилата Клеа се наоѓа во Ксамил,  на 350 метри оддалеченост од плажата Bela

Вила Рошела – САРАНДА

Вила Рошела Саранда А кат – (10 м од море) е сместена во најатрактивниот

ВИЛА САЛА – КСАМИЛ

Вила Сала лоцирана во Ксамил се наоѓа на 200м од плажа, до плажа