Авионски

ВЕЧНИОТ ГРАД РИМ

Вечниот град -  РИМ        Авион / 3 дена / 2 ноќевања             Рим не бил изграден во еден

ДУБАИ ЗА ВЕЛИГДЕН

Цени Хотел Услуга Тип на соба Цена 4 ноќи 6 ноќи Novotel Dubai

КАПАДОКИЈА

Магична Кападокија   Aко постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе

МИЛАНО ГРАДОТ НА ВИСОКАТА МОДА

МИЛАНО  - градот на високата мода                  

ПАРИЗ ГРАДИОТ НА СВЕТЛИНАТА

Градот на светлината  ПАРИЗ     Авион /4 дена /3 ноќевања Сместен на северот

ПОРТО И ЛИСАБОН

ПОРТО и ЛИСАБОН   Порто, крајбрежениот град, познат по своите прекрасни мостови и производство на