АЗУРЕН БРЕГ (авионски)

Ве водиме на незаборавно патување со колоритни предели и неверојатно убави градови... Не

РИМ НОВА ГОДИНА

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 28.декември (среда) СКОПЈЕ - РИМ Состанок на групата на скопскиот