Авионски транспорт

ЈОРДАН – ВЕЛИГДЕН 2023

АМАН • МРТВО МОРЕ • ПЕТРА • ВАДИ РУМ • АКАБА • ЏЕРАШ • МАДАБА • НЕБО Групно празнично патување со лет од Скопје и

ПАРИЗ 21.04

Авион /4 дена /3 ноќевања Сместен на северот од Франција на реката Сена,

СИЦИЛИЈА – ВЕЛИГДЕН (авионска програма)

СИЦИЛИЈА - ВЕЛИГДЕН (авионска програма) Датум на тргнување 15.04.2023 15:57 Датум на враќање

ТОСКАНА 14.04 Фиренца

Авион  / 4 дена / 3 ноќевања   14 април (петок)                                            СКОПЈЕ