Автобуски

Велигден на Јонско море (14-17 aприл’23)

3 ноќи/ 4  Дена автобус Јонско море и неговата прочуена убавина ќе ја видите во една програма

САНТОРИНИ – 1.МАЈ (бус+ferry)

САНТОРИНИ - 1.МАЈ (бус+ferry) Датум на тргнување 27.04.2023 12:06 Датум на враќање 02.05.2023

УЖНА ИТАЛИЈА (НЕАПОЛ-КАПРИ-АМАЛФИ-ПОЗИТАНО-СОРЕНТО-ПОМПЕИ) ВЕЛИГДЕН – (бус+ferry)

Датум на тргнување 13.04.2023 14:49 Датум на враќање 18.04.2023 Цена на аранжман 289