Црна Гора

Будва ЛЕТО ’23- Пакет 9 ноќевања

ЕТО 2024 БУДВА …МЕДИТЕРАНСКИ ОПУШТЕНО НА ЈАДРАНСКО МОРЕ!!! Будва, бисер на Јадранот, центар на

ВИЛА БЕБА – СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите

ВИЛА БОГОЕВИЌ – СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите

ВИЛА ЕКСКЛУЗИВ – СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите

ВИЛА ПАЛМА – БЕЧИЌИ

БЕЧИЌИ е познато летувалиште кое се наоѓа на 4км од центарот на Будва.

ВИЛА САРА – БУДВА

Во срцето на Јадранскиот брег на Црна Гора ве чека Будва – бисерот на ривиерата,

ВИЛА СКАУТ – СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите

ВИЛА СКАУТ 1 – СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите

хотел ”ЛОЗА” 3* – БУДВА

Во срцето на Јадранскиот брег на Црна Гора ве чека Будва – бисерот на ривиерата, со долга песочна плажа,

Хотел ”Словенска плажа” 3* Хотел “Александар “ 4* – БУДВА

Во срцето на Јадранскиот брег на Црна Гора ве чека Будва – бисерот на ривиерата,