Есенски патувања

АЛПСКА ТУРА : ИТАЛИЈА-ФРАНЦИЈА-ШВАЈЦАРИЈА-ГЕРМАНИЈА Автобус

ЛАГО ДИ ГАРДА-МОНТРО-ЛОЗАНА – ЖЕНЕВА-БЕРН-БАЗЕЛ-ЛУЦЕРН-КОНСТАНЦ-ВАДУЗ-ЛУГАНО-КОМО 06.10.2022г. Поаѓање во 16.00часот од пред Бран со

Истанбул – 11ти Октомври – 2 ноќевања Автобус

Термин: 07.10.2022 - 10.10.2022 ПРВ ДЕН (ПЕТОК) - 07.10.2022 Турата стартува во 17:00

КАПАДОКИЈА 11 ОКТОМВРИ Автобус

Aко постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија,

КАПАДОКИЈА 23 ОКТОМВРИ Автобус

Aко постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија,

КАПРИ-СОРЕНТО-АМАЛФИ-САЛЕРНО-ПОСИТАНО-АЛБЕРОБЕЛО Автобус

07.10.22 Поаѓање на групата во 15 ч се патува преку Грција, на Игуменица за

ПАРИЗ ГРАДОТ НА СВЕТЛИНАТА Авион

Сместен на северот од Франција на реката Сена, Париз ја заслужува репутацијата на

САНТОРИНИ 23 ОКТОМВРИ Автобус

Симболот на грчкиот туризам, наречен Санторини, а препознатлив по куќичките од бел камен со

САНТОРИНИ-11.ОКТОМВРИ Автобус

Монденски, незаборавен, традиционален...остров кој ќе ве остави без здив, најромантичниот остров на светот

САРАЕВО – Мостар – Вишеград – Мокра Гора Автобус

07.10.22 Поаѓање за Сараево во 20 ч преку граничниот премин Табановце па низ Србија

СИЦИЛИЈА 23 ОКТОМВРИ Авион

СИЦИЛИЈА е најголемиот остров во Средоземното Море и еден од 20-те региони на Италија.