Неа Флогита / Неа Плагија

Вила ‘MARIA” – Неа Флогита 2023

Вила '' Maria ''е лоцирана во центарот на Неа Флогита 50 метри од плажа,

Вила ,,KATERINA LUX” – Неа Флогита 2023

Вила ,,Katerina Lux'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вилите ''Maria'' и ''Corfu'' , веднаш позади најголемата

Вила ,LITCA 2′ – Неа Флогита 2023

Вила ,,LITCA-2'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел ''Corfu'', околу 50 метри. од плажа..

Вила ,LITCA’ – Неа Флогита 2023

Вила ,,Litca''е лоцирана во центарот на Неа Флогита, на околу 70 метри од

Куќа ‘Blue and White’’ – Неа Флогита 2023

Куќа “Blue and White”   20% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна

Куќа ‘La Plage’ – Неа Флогита 2023

40.255254, 23.224670   Куќа „La Plage“ е лоцирана во новиот дел на Неа Флогита, прва

Куќа ‘Tsimpoukas villas’’ – Неа Флогита 2023

Куќа ‘Tsimpoukas villas’ 40.260701, 23.210444 10% попуст за резервација и целосна уплата заклучно