Халкидики Атос

Vila Maria – Јерисос

Вилата „Maria“ се наоѓа на само 80 од плажата во централниот дел на Јерисос. Апартманите се наоѓаат на втор спрат од

Vila Maria Pashalidou – Неа Рода

Вилата„Maria Pashalidou“ е лоцирана во непосредна близина на строгиот центар,на само 20 метри од плажата во Неа Рода, на третиот крак

Vila Vaia – Јерисос

илата „Vaia“ се наоѓа на само 120 од плажата во централниот дел на Јерисос, на

ВИЛА KLEOPATRA – Јеросис

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна

ВИЛА SOULA – Јеросис

50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот

ВИЛА TAKIS & MARIA – Јеросис

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна

Куќа “Atina” – Јеросис

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат

Куќа “Billys” – Јеросис

 7% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред

Куќа “Evangelia” – Јеросис

 15% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред

Куќа “Kostas” – Јеросис

 10% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред

Куќа “Tzouli 1” – Јеросис

 10% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред

Куќа “Tzouli 2” – Јеросис

 15% попуст за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред