Халкидики Ситонија

ILAKTIDA – TORONI

Нов модерен објект лоциран во централниот дел на Торони блиску до сите градски

ORONI STUDIOS (EX. TORONI APARTMENTS)

Вила Торони Студиос (ex. Toroni Apartments) е објект со одлична централна локација, на

VILA DIMITRA – NIKITI

НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија.Плажата на Никити е

VILA LINA – МЕТАМОРФОЗИ

Метаморфози е место целосно опкружено со густа иглолисна шума, која заедно со морето претставува

Vila Mersinis | Neos Marmaras

Вилата„Mersinis“ во Неос Мармарас на вториот крак Ситонија има се што Ви е потребно за

Vila Sole A Mare | Neos Marmaras

Вилата „Sole A Mare“ се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на

ВИЛА PETRIDIS – МЕТАМОРФОЗИ

НА ПЛАЖА Вилата Петридис се наоѓа на првиот ред вили во Метампорфози. Идеално место за

ВИЛА ФЕЈ – ТОРОНИ

ТОРОНИ    Апартхотел ФЕЈ  Торони е мал град лоциран на југоисточниот дел од полуостровот

СТУДИО NINA – ТОРОНИ

Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак на полуостровот Ситонија.Долгата песочна плажа

ФЛОРА 1 И 2 – ТОРОНИ

Вила Флора 2 е одлично позиционирана на само 30м од плажа, во близина