Ханиоти

Apart Hotel Vicky – Ханиоти 2023

Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море, покрај кристално чиста

VILLA GREGORY – Ханиоти 2023

Villa Gregory е лоцирана на еден од влезовите во Ханиоти, веднаш до големиот

VILLA PENNY – Ханиоти 2023

Вила Пени е вила која содржи прекрасен двор, базен, детско мини игралиште, скара

Вила “MARIA” – Ханиоти 2023

Вила “Maria” се наоѓа на одлична локација во центар на Ханиоти, односно на самиот плоштад

С – Апартман – Ханиоти 2023

 Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море, покрај кристално чиста

С – Студио – Ханиоти 2023

   Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море, покрај кристално