Јонски брег

Вила Велисариос – Врахос

Вила Велирасиос се наоѓа во Врахос  на помалку од 50 метри оддалеченост од

ВИЛА ИОНИО – АМУДИА

АМУДИА – Преубаво место помеѓу Парга и Превеза на брегот на Јонско море со

Вила Ирини – Врахос

Вила Ирини се наоѓа на самата плажа и нуди сe што може апартманското

Вила Фиоре – Парга

Вила Фиоре, Парга, Јонско море Парга е град чии корени се протегаат до античкиот

ВРАХОС

ВРАХОС     ВРАХОС БИЧ - се наоѓа на 600 км од Скопје,

ПАРГА

ПАРГА –градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на Јонско море, 60

ХОТЕЛ СИРАГАСТ – ВРАХОС

ВРАХОС БИЧ – (Јонско Море) ВРАХОС БИЧ – Преубаво место помеѓу Парга и Превеза на