Калитеа

VILA MEMFIS – КАЛИТЕА

НФОРМАЦИИ Вила Мемфис се наоѓа во самиот центар на Калитеа на пешачката зона,

Вила “KOSTAS” – Калитеа

Вила “Kostas”, се наоѓа во центарот на Калитеа на главниот булевар над плажата и

Вила МАРИА – КАЛИТЕА

Вила Мариа се наоѓа во центарот на Калитеа, веднаш до паркот, на 500м

Вила Теа – КАЛИТЕА

Вила Теа се наоѓа на прекрасна локација меѓу шеталиштето и плажата во Калитеа,