ELENI – IPSOS – Крф 2023

Вилата Елени се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на 250 метри од

IPSOS APARTMENTS – Крф 2023

Вилата Ipsos Apartments се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на околу 250

MINA LUKS – IPSOS – Крф 2023

Вила „Мина Лукс“ се наоѓа на 150 метри од плажата и се состои

ВИЛА ЈУЛИАНОС – Крф 2023

ВИЛА ЈУЛИАНОС – КРФ ИПСОС BLACK FRIDAY ПОПУСТ 20% Релативно новоградба лоцирана во помирен

ВИЛА ЗЕВС – Крф 2023

Вилата Зевс се наоѓа на 400метри од плажата во Ипсос, во мирниот дел

ВИЛА НИНА – Крф 2023

Вила Нина се наоѓа на островот Крф на 300м оддалеченост од AB МАRKET