Лефкада

Вила Армониа – Катизма – Лефкада 2023

Вила  Армониа – Б кат се наоѓа на околу 2 км од познатата плажа

Вила Афродити – Нидри – Лефкада 2023

Вила Афродити, Нидри, Лефкада Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој  се наоѓа

Вила Порто Фино – Никиана, Лефкада

Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој се наоѓа јужно од Крф и

Вила Спирос – Агиос Никитас – Лефкада 2023

Вила Спирос – Агиос Никитас, Лефкада Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој