Лептокарија

VILA DIMA – Лептокарија

Студијата DIMA, се наоѓаат на високото приземје од истоимениот објект во Лептокарија на

VILLA FILIPOS – Лептокарија

Вилата FILIPOS се наоѓа во централниот дел на Лептокарија, во непосредна близина на

Вила ,,VULA” – Лептокарија

Лептокарија е туристичка дестинација на Олимписката Ревиера , местото располага со многубројни улици

Вила АНТОНИО – Лептокарија

Вила Антонио е комплетно нова и модерно опремена вила во Лептокарија . Во

ВИЛА АТРИУМ – Лептокарија

Вила ATRIUM „А“ категорија – се наоѓа на десната страна од местото, на

ВИЛА ОЛИМПИА – Лептокарија

Вила ОЛИМПИА „А“ категорија – КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА, се наоѓа на левата страна од