Неа Мармарис

Vila Alcano – Неос Мармарас 2023

   Вилата „Alcano“ се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на Ситонија.

Vila Mersinis – Неос Мармарас 2023

Вилата „Mersinis“ во Неос Мармарас на вториот крак Ситонија има се` што Ви е потребно за

Vila Santala – Неос Мармарас 2023

Ново во нашата понуда- Вилата „Santala“ која се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното

Vila Sole A Mare – Неос Мармарас 2023

Вилата „Sole A Mare“ се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на

АПАРТХОТЕЛ ZEPPOS – Неос Мармарас 2023

ХОТЕЛ-АПАРТМАНТ  “ZEPPOS” СЕ НАОЃА ВО НЕА МАРМАРАС НА 200 МЕТРИ ОД ГРАДСКАТА ЦЕНТРАЛНА ПЛАЖА. НЕА МАРМАРАС Е  ЕДНО ОД

ВИЛА VASO – Неос Мармарас 2023

ВИЛА “ВАСО“  СЕ НАОЃА ВО НЕА МАРМАРАС НА 30 МЕТРИ ОД ГРАДСКАТА ЦЕНТРАЛНА ПЛАЖА.ПЛАЖАТА ВО НЕА МАРМАРАС