Неа Пори

OLYMPIA – Неа Пори

VILLA OLYMPIA, НЕИ ПОРИ Локација: Вила Олимпија е лоцирана на 250 m од

VILA MAGAS – Неа Пори

Вилата MAGGAS се наоѓа на околу 150 метри од песочната плажа во Неи

VILLA SOULA – Неа Пори

Вилата Soula се наоѓа на оклу 100 метри од песочната плажа. Нејзината внатрешна

Вила “ELSA”- Неи Пори

Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m од

Вила “GIOTA”- Неи Пори

ила “GIOTA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на околу  100m

ВИЛА АДОНИС – Неа Пори

Вила АДОНИС (А-кат) се наоѓа во вториот дел на местото, на околу 200

ВИЛА ВАСИЛИС – Неа Пори

НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови,

ВИЛА ГЕОРГИЈА – Неа Пори

ВИЛА ГЕОРГИЈА на сама плажа, располага со 1/4 студио(еден дупли 2 поед.кревети-Грчки стандард),

ВИЛА ГУЗЕЛИС – Неа Пори

НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови,

ВИЛА ТОДОРОС – Неа Пори

НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови,

Вила ТУЛА – Неи Пори

Неи Пори е место кое сеуште претставува нај урбанизирано, а со тоа и најсредено