Неа Потидеа

ВИЛА ARGO – НЕА ПОТИДЕА

НА ПЛАЖА   ВИЛАТА “ARGO“СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМАТА ПЛАЖА (ПРВ РЕД).НЕА ПОТИДЕА E ПРВОТО ЛЕТУВАЛИШТЕ

ВИЛА ISI LUX – НЕА ПОТИДЕА

Вила “ISI Lux” се наоѓа нa 20m oд плажа во централниот дел на Потидеа каде што е најширока

Куќа „Семи“ – НЕА ПОТИДЕА

Куќа „Семи“ е лоцирана во средишниот дел на Неа Потидеа, оддалечена околу 50