Неа Каликратија

Vila Evi 1 | Nea Kalikratija10 ноќевања

Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон Касандра е Неа Каликратија, оддалечено

Vila Evi 2 | Nea Kalikratija10 ноќевања

Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон Касандра е Неа Каликратија, оддалечено

ВИЛА STAVROS – НЕА КАЛИКРАТИЈА

200 метри од  ПЛАЖА   Неа Каликратија е град со многубројни занимливости за секој