НоваГодина

Истанбул Нова Година (3 ноќи)

Уживајте во градот на два континента, прекрасниот Босфор за Нова година. Истанбул ќе ве

НОВА ГОДИНА БЕЛГРАД

Нова 2022 година БЕЛГРАД НОВИ САД – СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 31.12.21 Поаѓање за Белград од пред агенција

Нова Година 2022 Атина – Сунион – Пелопонез

Атина често пати се нарекува колевка на западната цивилизација. Таа е еден од

Нова Година 2022 Будимпешта

 Будимпешта  - НОВА ГОДИНА  Цена на аранжманот  139 евра по лице/  8.620 денари  Промо цена 109 евра

Нова Година 2022 БУКУРЕШТ

30.декември (четврток) СКОПЈЕ - БУКУРЕШТ Состанок на групата во 18:30 часот на паркингот

Нова Година 2022 ВИЕНА

   Термин: 30 декември 2021 / 5 дена - 2 ноќи | Автобус   1ден/ 30.12 (четврток)  СКОПЈЕ - ВИЕНА Поаѓање

Нова Година 2022 Златибор

ДОЧЕК НА НОВА 2022 ГОДИНА-ЗЛАТИБОР (Сирогојно, Мокра Гора, Дрвенград)  (30.12.2021 – 02.01.2022)  Златибор,

Нова Година 2022 К А П А Д О К И Ј А

Термин: 28 Декември 2021 | 6 дена / 4 ноќи | Автобус      1ден/

Нова Година 2022 Прага

Ден 1 29.12.2021 Состанок на групата во Скопје. Патување кон Прага, преку Србија,

НОВА ГОДИНА БУДВА – ТИВАТ – КОТОР

ДОЧЕК НА НОВАТА 2022 ГОДИНА БУДВА - ТИВАТ - КОТОР - ГРАТИС ИЗЛЕТ

Нова Година САРАЕВО

НОВА 2022 година во САРАЕВО Мостар – Вишеград – Мокра Гора 30.12.2021 Поаѓање за Сараево во 20
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Препорачајте не