Vila Marias House – Никити 2023

Никити се наоѓа на северниот дел на полуостровот Ситонија помеѓу Метаморфозис и Неос

ВИЛА DIMITRA – Никити 2023

НИКИТИ e туристичко место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија.На оддалеченост од

ВИЛА Елени- Никити 2023

Вила Елени е лоцирана во прекрасното гратче Никити, на 200м од плажа, во