Олимпик биџ

VILA ELEFTERIA – ОЛИМПИК БИЧ

Вила Елефтериа се наоѓа наспроти вила Акрополис во Олимпик Бич, на околу 150м од

ХОТЕЛ ПАНТЕОН – ОЛИМПИК БИЧ

Хотел “Pantheon” е лоциран на сама плажа во Олимпик Бич. Стилно опремените студија