Острови

ALEXANDRA STUDIOS, SKALA POTAMIA – Тасос 2023

Вила Александра се наоѓа на 50м од плажа, во близина на маркет, ресторани,

ELENI – IPSOS – Крф 2023

Вилата Елени се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на 250 метри од

IPSOS APARTMENTS – Крф 2023

Вилата Ipsos Apartments се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на околу 250

MINA LUKS – IPSOS – Крф 2023

Вила „Мина Лукс“ се наоѓа на 150 метри од плажата и се состои

VILA KIERION SKALA POTAMIA – Тасос 2023

Вилата КЕРИОН СТУДИО е лоцирана во местото Скала Потамиа на 100 метри од

VILA NAMA SKALA POTAMIA – Тасос 2023

Вила “НАМА“ лоцирана во Скала Потамиа на оддалеченост околу 50тина метри од плажата

VILA PAVLOS – Скијатос 2023

Глобалниот тренд на уникатни сместувачки капацитети не поттикна да ви овозможиме сместување на

ВИЛА ЈУЛИАНОС – Крф 2023

ВИЛА ЈУЛИАНОС – КРФ ИПСОС BLACK FRIDAY ПОПУСТ 20% Релативно новоградба лоцирана во помирен

Вила Армониа – Катизма – Лефкада 2023

Вила  Армониа – Б кат се наоѓа на околу 2 км од познатата плажа

Вила Афродити – Нидри – Лефкада 2023

Вила Афродити, Нидри, Лефкада Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој  се наоѓа

ВИЛА ЗЕВС – Крф 2023

Вилата Зевс се наоѓа на 400метри од плажата во Ипсос, во мирниот дел

ВИЛА НИНА – Крф 2023

Вила Нина се наоѓа на островот Крф на 300м оддалеченост од AB МАRKET