Паралија

villa ATINA – ПАРАЛИА

ВИЛА АТИНА се наоѓа на самото шеталиште измеѓу првата и втората улица оддалечена 30

ВИЛА EFI– ПАРАЛИА

Вила “EFI” е лоцирана на одлична локација во центар на Парлиа на само 20m од

ВИЛА FIORI – ПАРАЛИА

Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралија и на околу 200m