Парга

ВИЛА ЈОТА – Парга

ВИЛА ЈОТА се наоѓа на самиот влез во Парга, на 250метри од градската плажа и

ВИЛА ЕЛПИДА – Парга

ПАРГА –градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на Јонско море,

ВИЛА ЛЕМОНИ ПАРГА

ПАРГА –градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на Јонско море, 60

ВИЛА ОЛГА – Парга

ПАРГА –градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на Јонско море, 60

ВИЛА СИФАКИС – Парга

ПАРГА –градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на Јонско море,

Вила Фиоре – Парга

Парга е град чии корени се протегаат до античкиот период, но била и под
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Препорачајте не