Пефкохори

VILA ELEKTRA- ПЕФКОХОРИ

Villa Elektra се наоѓа веднаш до градската црква во центарот на Пефкохори. Сместена

АПАРТМАНИ “ZINOVA” – ПЕФКОХОРИ

На 100 километри од Солун, веднаш по Полихроно и Ханиоти, доаѓаме до живописниото

Вила PARADISO – ПЕФКОХОРИ

Вила PARADISO е еден од најбараните наши објекти на Халкидики, се наоѓа на

Вила PARADISO 2 – ПЕФКОХОРИ

Вила PARADISO е еден од најбараните наши објекти на Халкидики, се наоѓа на

Вила АГЕЛИКИ – ПЕФКОХОРИ

10% попуст за рана уплата до 01.03.2024 Локација:      Се наоѓа на само 30м. од

Вила Андромеда Јоанис – ПЕФКОХОРИ

На 100 километри од Солун, веднаш по Полихроно и Ханиоти, доаѓаме до живописниото

Вила Андромеда- ПЕФКОХОРИ

На 100 километри од Солун, веднаш по Полихроно и Ханиоти, доаѓаме до живописниото

ВИЛА ПАРТЕНИС – ПЕФКОХОРИ

На околу 100 км од Солун се наоѓа Пефкохори. Мирисот на бор, пријатната

Куќа „Филоксенија“ – ПЕФКОХОРИ

Куќа „Филоксенија“ е лоцирана на околу 100 метри од морето и песочната плажа,