Пиреа

OLYMPIA – Неа Пори

VILLA OLYMPIA, НЕИ ПОРИ Локација: Вила Олимпија е лоцирана на 250 m од

VILA DIMA – Лептокарија

Студијата DIMA, се наоѓаат на високото приземје од истоимениот објект во Лептокарија на

VILA MAGAS – Неа Пори

Вилата MAGGAS се наоѓа на околу 150 метри од песочната плажа во Неи

VILLA FILIPOS – Лептокарија

Вилата FILIPOS се наоѓа во централниот дел на Лептокарија, во непосредна близина на

VILLA SOULA – Неа Пори

Вилата Soula се наоѓа на оклу 100 метри од песочната плажа. Нејзината внатрешна

Вила “ELSA”- Неи Пори

Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m од

Вила “FIORI” – Паралиjа

 Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралија и на околу 200m

Вила “GIOTA”- Неи Пори

ила “GIOTA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на околу  100m

Вила ,,VULA” – Лептокарија

Лептокарија е туристичка дестинација на Олимписката Ревиера , местото располага со многубројни улици

ВИЛА АДОНИС – Неа Пори

Вила АДОНИС (А-кат) се наоѓа во вториот дел на местото, на околу 200

Вила АНТОНИО – Лептокарија

Вила Антонио е комплетно нова и модерно опремена вила во Лептокарија . Во

ВИЛА АТРИУМ – Лептокарија

Вила ATRIUM „А“ категорија – се наоѓа на десната страна од местото, на