Полихроно

JK VILLAGE ex ASIMENIA – ПОЛИХРОНО

Полихроно e сместенo во кристално чистиот залив Торонеос опкружено со бујна медитеранска вегетација.

Апартмани “Елени” (екс. Филоксенија) – Пефкохори

На 100 километри од Солун, веднаш по Полихроно и Ханиоти, доаѓаме до живописниото

Вила Алекс 2 – Полихроно

На првиот крак на полуостровот Халкидики, Касандра, 98км југоисточно од Солун, се наоѓа

ВИЛА ЗАФИРИЈА – ПОЛИХРОНО

Вилата ЗАФИРИЈА се наоѓа во мирен дел на само неколку минути од центарот

Вила “ПАНИЛАС”, ПОЛИХРОНО

Вила “ПАНИЛАС” се наоѓа на само 15 метри од плажа во центарот на градот.