Специјални хотелски аранжмани

CORAL BLUE BEACH – GERAKINI

Грција / Халкидики / Ситониа / Геракини Hotel - Nea Moudania, 14 km;

GOLDEN BEACH 3*, METAMORPHOSIS / SITHONIA

Хотелот ГОЛДЕН БИЧ е лоциран во центарот и на 20 метри од песочната плажата

HOTEL JENNY – SIVIRI, KASSANDRA

Хотелот Џени е лоциран на 150 м. од прекрасната песочна плажа во центарот

HOTEL MAYA BAY – KALITEA

Хотел Maya Bay – Калитеа http://maya-bay.gr/ Локација: Грција / Халкидики / Касандра / Калитеа.

HOTEL TORONI BLUE SEA **+ – TORONI

Локација: хотелот е лоциран во непосредна близина на песочната плажа во Торони, една