Скијатос

ВИЛА PASCALIS – СКИЈАТОС

ЗА ВИСТИНСКИТЕ СОНУВАЧИ НА ЗЕН УБАВИНАТА И МЕДИТАЦИЈАТА На само 400 км.оддалеченост по

ВИЛА АНГЕЛОС – СКИЈАТОС

ВИЛА АНГЕЛОС Вила “Angelos” - лоцирана во Вромолинос на оддалеченост 250 метри од

ВИЛА СПИРИДУЛА – СКИЈАТОС

ВИЛА СПИРИДУЛА Вила “Spiridoula“ е лоцирана на Мегали Амос на оддалеченост 50 метри од