СПА

INTERHOTEL 4*

Interhotel Sandanski  е сместен во Југозападниот дел на Бугарија, регион добро познат по

MEDITE 5*

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на

РИМСКА БАЊА 3*

Село Бања е на 5 км од Разлог и Банско Античките и римските