Тасос

ALEXANDRA STUDIOS, SKALA POTAMIA – Тасос 2023

Вила Александра се наоѓа на 50м од плажа, во близина на маркет, ресторани,

VILA KIERION SKALA POTAMIA – Тасос 2023

Вилата КЕРИОН СТУДИО е лоцирана во местото Скала Потамиа на 100 метри од

VILA NAMA SKALA POTAMIA – Тасос 2023

Вила “НАМА“ лоцирана во Скала Потамиа на оддалеченост околу 50тина метри од плажата

Студија Floral – Потос 2023

Тасос е најсеверниот остров на Егејскиот архипелаг. Заради бујната вегетација, честопати го нарекуваат