ILAKTIDA – TORONI

Нов модерен објект лоциран во централниот дел на Торони блиску до сите градски

ORONI STUDIOS (EX. TORONI APARTMENTS)

Вила Торони Студиос (ex. Toroni Apartments) е објект со одлична централна локација, на

ВИЛА ФЕЈ – ТОРОНИ

ТОРОНИ    Апартхотел ФЕЈ  Торони е мал град лоциран на југоисточниот дел од полуостровот

СТУДИО NINA – ТОРОНИ

Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак на полуостровот Ситонија.Долгата песочна плажа

ФЛОРА 1 И 2 – ТОРОНИ

Вила Флора 2 е одлично позиционирана на само 30м од плажа, во близина