Турција

Flora Suites 3+* – Кушадаси

10% ПОПУСТ за термините во Јули, Август и Септември за целосна уплата до

Hotel Adasea – Кушадаси

Положба: Со поглед на плажата, ADASEA HOTEL нуди сместување со 3 ѕвезди во Кушадаси

Хотел Марин Принцес 5*

местување-Хотел Марин Принцес 5*- e  паметен избор за патници во Истанбул, кој нуди