Врахос

VILLA VRAHOS, ВРАХОС

Вила ВРАХОС Бич се наоѓа во централниот дел, на 50 метри од плажа.

ВИЛА ЈОНИАН ВЈУ , ВРАХОС

ВИЛА ЈОНИАН ВЈУ се наоѓа на 50 метри од плажа и има прекрасен поглед

ВИЛА СИРАГАСТ , ВРАХОС

ВРАХОС БИЧ – Преубаво место помеѓу Парга и Превеза на брегот на Јонско море

ВИЛА ФИЛОКСЕНИЈА 1, ВРАХОС

ВИЛА ФИЛОКСЕНИЈА се наоѓа во крајниот дел од плажата на Врахос во помирен